Alexa: De ce ar trebui să utilizați Bara de instrumente.


De ce ar vrea cineva pe pământ să instaleze o aplicație spyware pe browserul Web? Nici o persoană sensibilă în mod corect nu ar ... cu excepția cazului în care sunteți un webmaster și doriți să vă îmbunătățiți clasamentul SERPS care este.
Bara de instrumente Alexa nu este spyware "tehnic" deoarece nu recuperează informații private sau personale. Cu toate acestea, înregistrează toate site-urile pe care le vizitați și ca webmasteri putem folosi acest lucru în avantajul nostru. Utilizează aceste informații pentru a compila statisticile de clasificare a traficului și o listă relațională. Lista relațională este foarte utilă deoarece arată ce alte site-uri au vizitat și site-urile care au vizionat site-ul curent. Alexa este deținută de Amazon și este posibil să creați propria bară de instrumente Alexa cu codul dvs. afiliat Amazon inclus. Puteți plasa acest lucru pe site-ul dvs. și puteți fi creditat când cineva cumpără prin Amazon utilizând butonul Amazon din bara de instrumente pe care ați distribuit-o, este posibil să includeți și un link către site-ul dvs. în bara de instrumente.
Alexa ocupă site-uri de la 1 la 5 000 000 și uneori mai mari. Clasamentul 1 are cel mai mare trafic și așa mai departe, ceva sub 250.000 și ar trebui să obțineți niște niveluri de trafic decente. Aceste informații pot fi utilizate pentru a determina cât de bine funcționează campaniile publicitare și cum nivelurile de trafic cresc într-o anumită perioadă de timp. Aceste informații pot fi, de asemenea, folosite pentru a determina modul în care faceți rivalii și pentru a vă menține cu un pas înainte. Informațiile Alexa sunt, de asemenea, preluate de alte motoare de căutare, astfel încât să beneficiați de o creștere a numărului dvs. SERPS, deoarece site-ul dvs. progresează în clasament.
Un dezavantaj al barei de instrumente Alexa este că funcționează numai pe Internet Explorer și nu instrumentul de alegere pentru majoritatea webmasterilor Firefox. Cu toate acestea, eu personal simt că este un preț mic pentru a plăti pentru beneficiile pe care le primesc atunci când folosesc bara de instrumente pentru cercetare și pentru a verifica site-urile mele de zi cu zi. Verificarea statisticilor site-ului dvs. are un impact pozitiv asupra clasamentului dvs. Alexa, deoarece bara de instrumente nu este utilizată în general de către publicul larg, astfel încât fiecare lovitură suplimentară dintr-un browser cu bara de instrumente instalată este valoroasă. Am un site care este aproape exclusiv utilizat de webmasteri, Deoarece webmasterii sunt cei care folosesc Alexa mai mult decât orice alt grup de 500 de vizualizări de pagină pe zi sunt suficiente pentru a ajunge pe acest site în top 500,000 Un alt site care are de 3 ori traficul, Vizitatorii sunt în mare parte publicul larg, astfel încât acest site este lăsat în cele 2.000.000.
De ce să nu încercați un experiment pentru o lună, Descărcați bara de instrumente și monitorizați unul dintre site-urile dvs., odată ce vedeți datele pe care le obțineți și modul în care acestea pot fi utilizate, nu veți ști cum ați supraviețuit fără ea.

Postări populare