Backup la calculatoare


Backupul cu computerul este atât de important pentru computerul dvs. încât ignorarea lui este de a risca condamnarea lui.
Computerele necesită îngrijire și hrănire. Acestea necesită să răspundeți la nevoile lor. Dacă nu, atunci cu siguranță vor fi trimiși în Iad.
Halloween înseamnă Iad. Ce! Ce vrei să spui că Halloween înseamnă Iad?
Ei bine, dacă computerul dvs. are posibilitatea de a trăda sau trata, care va accepta? Va accepta trucul sau tratamentul? Tu ce crezi?
Halloween este momentul în care calculatoarele sunt supuse unor trucuri sau tratați. Știați că mai multe calculatoare eșuează în Halloween decât în ​​orice altă zi a anului? Asta e corect. Este adevărat (zâmbet). Computerul dvs. este în pericol! Protejați-l. Faceți copii de rezervă ale computerului.
Înapoi la chestia aia. Iadul spuneți? Da. Ce vrei să spui cu iadul?
Iadul computerului este locul pentru computerele fără copie de siguranță pe computer. Eșecul de a efectua copii de rezervă pe hard disk înseamnă că jucați ruletă rusă cu datele dvs. Datele au nevoie de protecția ta. Dacă nu vă protejați datele, este posibil ca înregistrările dvs. de acasă sau de afaceri să fie trimise la Iad.
Iadul în acest caz este pentru înregistrările și fișierele care nu pot fi resuscitate. Înviat, spui, ce înseamnă asta?
Aceasta înseamnă că, fără o copie de rezervă a computerului, ca sursă de mântuire, fișierele se pot bucura în siguranță de uitarea veșnică. Oblivion spuneți, ce înseamnă asta? Asta înseamnă că sunt pierduți veșnic din înviere.
Există vreo milă pentru dosarele mele prețioase?
De ce da. Vrei să știi care este mila pentru fișierele tale? Da! Da! Tu spui.
OK baieti si fete asculta cu atentie. Mântuirea, mila, învierea și răscumpărarea fișierelor tale constau în întăriri regulate și coerente și persistente pe computer.
Dacă vă copiați în siguranță fișierele în mod constant și persistent, fișierele dvs. vor fi resuscitate și salvate de la ștergerea accidentală, eșecul unității de hard disk și acele lucruri urâte precum focul, inundațiile, furtul, cutremurul, uraganele, tornadele și altele asemenea!
Backupul de pe computer este cheia salvării datelor dvs.!
Sprijine computerul dvs. băieți și fete.
Laptele și biscuiții vor fi servite în cămară.
Trick sau trata pentru backup-ul computerului?

Postări populare